Re: Přehled pro OSSZ
Proboha Evo!!!! Mluvime tu o socialce!!! Jestli jste ta, co tu BS oznacila za nejhorsi forum, tak po teto odpovedi Vas odkazuji jinam jeste z vetsi radosti!!!!!!!
Děkuji paní Ilono, potvrdila jste mi můj předpoklad. Co se týče min. základu daně tak ten také pokrátím - mám potvrzení nemoci ( celé měsíce ) od OSSZ ?
Jinak dámy - trochu pochopení pro nedostatky ostatních - by neškodilo .
Přeji pevné nervy-31.3. se blíží a bude lépe.
ano, ten vymerovaci zaklad pro OSSZ nam vysel stejne, MZD bych take pokratila (pokud splnujete podminky, ktere jsem uvedla vyse);
107300/12*9 = 80474,9, takze po zaokrouhl. 80400,-
Jinak ja mam pochopeni dost, ale kdyz nekdo oznaci BS ze nejhorsi forum a pak (predtim) tu opravdu profesionalne "poradi" kravinu, tak se musim ozvat....;-) Ja nekdy taky radim ne uplne na 100% (nebojte, vas pripad to neni:), ale nikdy bych si nedovolila BS kritizovat prave kvuli "neprofesionalnosti"
Do řádku 25 se přece píše počet měsíců v nichž OSVČ vykonávala sam.výd.činnost . do těchto měsíců se započtou i měsíce, v nichž byla spolupráce vykonávána i jen část kal. měsíce a kal. měsíce, v nichž po celý měsíc měla osvć nárok na nemocenské z nem. poj. osvć atd. takže tam bude 12, ne? Mohu se ale mýlit. Ale takto to chápu z pokynů.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
7. 3. 2006 9:38
Mám příjmy po odpočtu výdajů za r. 78 398,- Kč. Jsem OSVČ - hl. čin., marodil jsem celé 3 měsíce. Jaký je můj min. vyměř. základ ( ř. 28 ) - mohu odečíst od 48 288,-Kč 3x 4 024,- Kč ?
Řádky 25 až 30 jsou pro mě zakleté. Děkuji za pomoc.