Re: Přehled pro OSSZ
Proboha Evo!!!! Mluvime tu o socialce!!! Jestli jste ta, co tu BS oznacila za nejhorsi forum, tak po teto odpovedi Vas odkazuji jinam jeste z vetsi radosti!!!!!!!
Děkuji paní Ilono, potvrdila jste mi můj předpoklad. Co se týče min. základu daně tak ten také pokrátím - mám potvrzení nemoci ( celé měsíce ) od OSSZ ?
Jinak dámy - trochu pochopení pro nedostatky ostatních - by neškodilo .
Přeji pevné nervy-31.3. se blíží a bude lépe.
ano, ten vymerovaci zaklad pro OSSZ nam vysel stejne, MZD bych take pokratila (pokud splnujete podminky, ktere jsem uvedla vyse);
107300/12*9 = 80474,9, takze po zaokrouhl. 80400,-
Jinak ja mam pochopeni dost, ale kdyz nekdo oznaci BS ze nejhorsi forum a pak (predtim) tu opravdu profesionalne "poradi" kravinu, tak se musim ozvat....;-) Ja nekdy taky radim ne uplne na 100% (nebojte, vas pripad to neni:), ale nikdy bych si nedovolila BS kritizovat prave kvuli "neprofesionalnosti"
Do řádku 25 se přece píše počet měsíců v nichž OSVČ vykonávala sam.výd.činnost . do těchto měsíců se započtou i měsíce, v nichž byla spolupráce vykonávána i jen část kal. měsíce a kal. měsíce, v nichž po celý měsíc měla osvć nárok na nemocenské z nem. poj. osvć atd. takže tam bude 12, ne? Mohu se ale mýlit. Ale takto to chápu z pokynů.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
7. 3. 2006 9:38
Mám příjmy po odpočtu výdajů za r. 78 398,- Kč. Jsem OSVČ - hl. čin., marodil jsem celé 3 měsíce. Jaký je můj min. vyměř. základ ( ř. 28 ) - mohu odečíst od 48 288,-Kč 3x 4 024,- Kč ?
Řádky 25 až 30 jsou pro mě zakleté. Děkuji za pomoc.