Dotaz na uctovani v PU - priklady

• (neregistrovaný)

7. 3. 2006 12:12

Vazeni obracim se na Vas s prosbou o radu, presel jsem na PU a nyni uctuji v PU. Ovsem PU neni moje silna stranka a tak nektere postupy mi nejsou jasne. Koupil jsem si Sbirku souvstaznosti od Jindraka - je super ale ted zrovna tapu jak a kam zapsat predpis mezd a na jake predkontace.
    Nasel jsem ze to mam zapsat jako Ostatni zavazky, hrube mzdy jako interni doklad a proti tomu uhrady v PO a bance.

Koupil bych si nejakou knihu o PU a prikladech zauctovani, kde bude treba i postup jak to evidovat (predpis v OZ, hrube mzdy - Intern. dokl,)
    Jenze tech knih je spousta, mate nejakou sikovnou, ktera by me pomohla se zauctovanim?

Pripadne i www stranky.

diky Karel

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 7. 3. 2006 12:20

Anonymní (neregistrovaný)

Re: dotaz na uctovani v PU - priklady
      vše co si koupíte dalšího bude zase vycházet z "Jindráka", takže si asi moc nepomůžete, zkuste napsat co potřebujete nutne,třeba doplníme...jinak účtování mezd vychází hlavně z účtu 331 - zaměstnanci kde na straně dal se shromažďuje to,co mají dostat a na straně Md to co dostali (výplatou z pokladny,účtu)...chce to namalovat si šibeničky tak jak ve škole a určitě na to přijdete..

• 7. 3. 2006 12:31

Karel (neregistrovaný)

Diky, ale ja bych se chtel vse naucit, ne se jenom ptat, sam vim, ze je to jednodussi, ale cim vim budu vedet, tim budu mit i vetsi radost. :-)
      Ja to mam udelane, vcetne kontovani, ale muzou nastat dalsi situace, ktere nebudu vedet. Uctuju to v Pohode, tak neco mam z manualu, neco z netu, neco ze Souvstaznosti. a hodne zde z diskuze.
      Chtel jsem jen poradit nejakou dobrou ucebnici pro PU. Kam kouknu nez se budu ptat zde. :-)

• 7. 3. 2006 12:27

Hrubeška (neregistrovaný)

napište mi na mail,
      můžu Vám poslat kontace a několik příkladů

• 17. 7. 2006 12:51

taky Lenka (neregistrovaný)

Karle,
      prosím Vás kdo vydal tu Vaši sbírku souvstažností? Nevíte, kde bych jí mohla sehnat? Či objednat na netu?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).