Školení - jak zaúčtovat??

• (neregistrovaný)

8. 3. 2006 14:12

Mám dotaz,můžu dát do nákladů fakturu za školení(týkalo se DPH) ikdyž zaměstnanec,který se toho školení účastnil nemá ekonomické vzdělání?Bylo mi kdysi řečeno,že se to tam smí dát,jen když si ten daný člověk rozšiřuje znalosti.
    Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 8. 3. 2006 14:15

mmm (neregistrovaný)

Re: Školení - jak zaúčtovat??
      proč by se nemohl na školení vyslat člověk,u kerého počítám,že mu to školení něco přinese - expedientka která vystavuje faktury vydané taky nemusí mít ekom.vzdělání,a přesto potřebuje znát zákon o DPH aby faktura byla dobře...

• 8. 3. 2006 14:16

Ilona (neregistrovaný)

a ten clovek u vas dela ucetni nebo neco podobneho? Pokud ano, tak bych to tam v klidu dala. Nemusi si rozsirovat jen znalosti nabyte ve skole, ale i nabyte v praxi, ne?
      Je jasne, ze obchodni zastupce a skoleni DPH by bylo asi hure obhajitelne...

• 8. 3. 2006 14:23

mmm (neregistrovaný)

p.Ilono já bych ty obchodní zástupce právě na školení o DPH právě poslala, oni občas mluví o cenách a nakonec se dozvíte,že žíjí ve sféře cen bez DPH a o tom,kolik je tam DPH a kolik je celková cena nemají ani potuchy...

• 8. 3. 2006 14:29

Ilona (neregistrovaný)

no jestli jste taky platce, tak vas zajimaji ceny bez DPH, ne? Tedy pokud zrovna nechcete vedet konecnou cenu faktury...;-)
      To byl jen priklad, v rychlosti vymysleny (taky proto jsem z opatrnosti napsala hure obhajitelne, tzn. ne nutne nemozne :-), ale snad to vystihlo podstatu. DPH se vlastne tyka hodne "oboru", ale treba u mistra smeny je to neobhajitelne (ale take ne na 100%;-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).