Re: zena na rodicovske dovolene - privyd
Ted jsem nasel :
Od 1.1.2004 náleží rodičovský příspěvek i při jakkoliv vysokém příjmu z výdělečné činnosti.
(viz http://www.vyplata.cz/statnisocialnipodpora/podminkynarokunarodicovskyprispevek.php)
Cili zena na rodicovske dovolene muzu mit vydelek jakykoliv a neprijde o rodič. prispevek?
Re: zena na rodicovske dovolene - privyd
A kdyz pracuje doma, pri praci se stara o dite. Jedna se o praci kterou vyrizuje doma po telefonu?
Cili staci cestne prohlaseni.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
9. 3. 2006 15:13
Vazeni mam nekolik dotazu ohledne zeny na rodicovske dovolene :
Pokud je zena na rodicovske dovolene a firma by ji priplacela v ramci firmy na penzijni a zivotni pojisteni, bude to pro firmu danove uznatelne nebo ne? Kdyz na materske nema zadne prijmy?
Dale, muze si zena na rodicovske dovolene privydelat a pripadne kolik? Muze pracovat treba i ve stejne firme na polovicni uvazek?
Dekuji predem a omlouvam se tato oblast je mi hodne vzdalena.
Karel