Re: Spol. zdanění manželů
>Prosím o radu,
>je možné ještě provést společné zdanění manželů,
>jestliže jednomu z manželů již bylo provedeno zúčtování za
>r.2005 zaměstnavatelem?
>Případně jaké potvrzení FÚ bude vyžadovat.
>Samozřejmě potvrzení o příjmech za r.05 + potvrzení o
>částce vrácené daně ?
>Logickou úvahou je jasné, že by bylo možno částku
>daně vrácené jednomu z manželů zaměstnavatelem odečíst
>od
>zaplacených záloh na daň a dopočítat rozdíl, ale
>zajímalo by mne jestli FÚ bude takový postup považovat za
>správný?
stejny dotaz je o par radku nize:
>Dobrý den, můžu si ještě podat společné zdanění, když
>už mi účtárna udělal roční zúčtování a vrátila
>přeplatek na dani?Děkuji za odpovědi. Josefa
měla jsem případ,kdy jsem udělala roční zúčtování,zaměstnanec měl další odpoč.položky,tak jsem vydala potvrzení o příjmu s tím,že bylo provedeno a kolik vráceno a od si podal sám na fú...nevím zda to jde i u společného, ale podle mne proč ne...snad vám tady někdo poradí více...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
10. 3. 2006 10:23
Prosím o radu,
je možné ještě provést společné zdanění manželů, jestliže jednomu z manželů již bylo provedeno zúčtování za r.2005 zaměstnavatelem?
Případně jaké potvrzení FÚ bude vyžadovat.
Samozřejmě potvrzení o příjmech za r.05 + potvrzení o částce vrácené daně ?
Logickou úvahou je jasné, že by bylo možno částku daně vrácené jednomu z manželů zaměstnavatelem odečíst od
zaplacených záloh na daň a dopočítat rozdíl, ale zajímalo by mne jestli FÚ bude takový postup považovat za správný?