Re: tisk přehledu OSSZ 05
omlouvám se, šlo asi o formulář Přehled příjmů a výdajů. tak ten je tady: http://business.center.cz/business/sablony/s3-priznani-k-dani-z-prijmu-fyzickych-osob-typ-B.aspx. Když vyplníte list "závěrka", všechny potřebné údaje se sami přetáhnou do Přehledu.(jsou to listy označené jako SP1 SP2.)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
11. 3. 2006 19:04
nejde mi vytisknout do formuláře v účtu přehled pro OSSZ, netrefím se do okýnek a tak jsem zkoušela vytisknout nejen obsah, ale i formulář komplet, ale objevil se mi nějaký virus a tak mi syn doporučil jedinou věc,soubor vymazat. Takže prosím, kde je možné vyplnit a vytisknout nejlépe vše dohromady, na stránkách www.cssz.cz, kde by to údajně mělo jít se už dva dny nechytám Díky všem za radu. Jana