Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
12. 3. 2006 6:05
Jde mi o příjmy ze zahraničí. Na webu jsem našel spoustu rad a návodů, ale vše se týká pouze závislé činnosti, nebo kapitálu.
Jde o toto. Jako OSVČ jsem pracoval v Německu. Tam jsem vystavil několik faktur, dostal v hotovosti zaplaceno.
Také jsem pracoval v ČR, a vystavil několik faktur, které mi byly proplaceny. Řekněme příjmy z Německa 150 tis. Kč, příjmy v ČR 200tis. Kč.
V daňovém přiznání (v základní části) jsem prostě vše sečetl a vyšel mi nějaký příjem, na konci tedy nějaká daňová povinnost.
Musím v takovémto případě vyplňovat přílohu č. 3? A co mám do kterých řádek či tabulek psát? Když daním vše zde a nemám nejmenší tušení co je to regrese nebo vynětí?
Děkuji za pomoc.