Re: Potvrzeni prac. neschopnosti OSVC
OK, tak ze mohu jit normalne na socialku v mem meste. Ono prihlasit...kdyz jsem chodil jeste do skoly, tak socialka me davala prispevky z Napajedel....kdyz jsem prestal chodit do skoly a zacal jsem podnikat, tak jsem se byl na tyto prispevky v mem meste odhlasit.
Ale vrta me v hlave to, ze prehled o prijmech a vydajich OSVC za rok 2005 musim odevzdat na krajskem socialnim zabezpeceni....tak ze proto se ptam, jestli pracovni neschopnost dat v mem meste (tedy jestli to staci) nebo jet az do vetsiho mesta, kde je krajska.
Diky moc....kdyz budu neschopny 7 dni, kolik dostanu od socialky?
Re: Potvrzeni prac. neschopnosti OSVC
oni mají v některých městech detašované pracoviště, určitě vám to tam vezmou...jinak pošlete doporučeně na tu krajskou...k vašemu dotazu ohledně nemocenské za 7 dnů - nevím kolik si platíte atd. ale obecně vzato "hrozně málo"....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 3. 2006 9:43
Dobry den,
dnes jsem poprve onemocnel ve stavu OSVC a dostal jsem pracovni neschopenku. Doktor rikal, ze to mam odevzdat jeste ten den na okresni spravu socialni zabezpeceni.
Ted ale nemohu moc ridit, protoze jsem z maleho mesta, kde mame take socialku a do vetsiho mesta, kde je prave krajska se me tak daleko jezdit nechce.
Mohu toto potvrzeni odevzdat i v mem malem meste?
Dekuji.