Re: Poradí mi někdo?
pojišťovna hradí bez DPH protože to si můžete uplatnit jako DPH na vstupu ..takže fa za okno - platba celá, - interní doklad o škodě - bez DPH a úhrada pojišťovny - hrazení tohoto interního dokladu (závazek ostatní například)....stanovení škody a úhrady škody - bez DPH...
*** Máte pohledávku za pojišťovnou a zbytek závazku za opravnou - tohle si započtete ***
Tak ho stornujte. PS: A příště prosím pište lepší nadpisy než "Poradí mi někdo?" Ideální je, když je z nadpisu vidět, čeho se dotaz týká. Máte pak lepší naději na odpověď.
(Zkuste si představit, jak by to tady vypadalo, kdyby každý psal nicneříkající nadpisy jako "pomoc" a "poraďte mi".)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 3. 2006 10:00
Dobrý den.Potřebovala bych poradit.Dostali jsme fa za výměnu skla na autě.Zaplatili jsme dph s té fa azbytek má uhradit pojištovna.Když uhradím to dph z té fa tak mi tam zůstavá ten zbytek mám to jen zrušit likvidačním dokladem nebo co s tím?Děkuji za každou radu.Nejsem profesionál