Re: Termín pro uplatnění výdajů paušálem
Mnohokrát děkuji, bylo mi řečeno, že se to musí hlásit do 31.1., ale možná jsem to popletla s termínem paušální daň...to je zřejmě něco odlišného. Takže Vám ještě jednou moc děkuji za odpověď.
k tomuto dotazu bych se chtěla jen zeptat, zda je vůbec možné
přejít na paušál jen tak z roku na rok, když za rok 2004 jsem měla výdaje ve skutečné prokázané výši a teď bych chtěla výdaje paušálem za rok 2005. protože jsem si nedávno přečetla v účetním
bulletinu (1/2006 str.64), že to lze jen v případě pokud si podám dodatečné daňové přiznání za rok 2004, kde bude upraven daň.zákl. dle §23 odst. 8.
víte něco o tom???
pokud o tom nemate ani paru, tak si to vyhledejte ve vyhledavaci v Ovladacim panelu teto diskuze - prechod na vydaje % se tu diskutuje uz minimalne 3 mesice a jsou zde velice podrobne navody, jak postupovat...... az po prostudovani se prosim ptejte na to, co vam neni jasne.....
Re: doporucuji
jake pane Boze??????? Ja se nezlobim, ale jelikoz toto tema je tu probirane 7x tydne, uz minimalne pul roku, tak se mi zda zbytecne vsechno opakovat znovu a znovu - zvlast, kdyz tazatelka je touto problematikou "netknuta" - snad necekate, ze to tu nekdo bude po 100 vypisovat cele znovu..... ja jsem chtela byt napomocna o trochu vic, tak jsem vyhledala i odkaz, kde je to kompletne vsechno vysvetlene do detailu i s pripadnymi "zaludnostmi".... takze Boha do toho netahejte a budte trochu aktivni!!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 3. 2006 11:24
Ráda bych se zeptala, do jakého termínu musím nahlásit na FÚ(pokud je to třeba uvádět předem) , že chci uplatňovat náklady paušálem ??? Za rok 2005 je již pozdě? Mám pouze příjmy, náklady žádné. A na rok 2006 ?