Re: OSVČ a nákup automobilu
A mohu si odpisy z pořizovací ceny automobilu dát do daní v roce 2006, když ho zařadím do majetku až letos a přihlásím k silniční dani letos?
Díky
Pavel
>>Dobrý den,
>>jsem OSVČ a v loňském roce jsem koupil starší
>>automobil, ale nepřihlásil jsem ho k silniční dani,
>>takže jsem
>>ji ani neplatitl. Cesťáky v minulém roce nemám. Mohu
>>si do loňských nákladů dát zaplacené povinné ručení a
>>
>>odpisy z nákupu tohoto auta? Pořizovací cena byla 41
>>tis. Kč. Letos bych ho k dani přihlásil.
>>Děkuji za radu
>>Pavel
>Ne
Re: OSVČ a nákup automobilu
Auto za 41 tisíc radši nabídněte kovošrotu. Bude to lepší než platit penále za špatně uplatněné náklady........:-((((
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 3. 2006 12:05
Dobrý den,
jsem OSVČ a v loňském roce jsem koupil starší automobil, ale nepřihlásil jsem ho k silniční dani, takže jsem ji ani neplatitl. Cesťáky v minulém roce nemám. Mohu si do loňských nákladů dát zaplacené povinné ručení a odpisy z nákupu tohoto auta? Pořizovací cena byla 41 tis. Kč. Letos bych ho k dani přihlásil.
Děkuji za radu
Pavel