Re: Účetní a software
>Prosím poraďte mi Vy všichni znalý z praxe :-). Pokud
>vedete X klientům účetnictví např podvojko
>předpokládám, že používáte comp. Máte zakoupenou licenci programu
>a můžete tento program používat pro oněch X klientů???
>Děkuji Vám za vaše rady...je to tu super!!!
>
>
>Díky Ondra
Re: Účetní a software
Samozřejmě, když se tím živíme, musíme mít licence v pořádku. Je třeba se informovat na licenční politiku u konkrétního SW, který chcete používat. Někdo dává rovnou multilicenci (=pro účtování víc firem), někdy je v základní verzi jen účetnictví jedné firmy a pak za příplatek rozšíření. obdobně síťová/nesíťová verze. Dále placená/neplacená hotline atd. Kritérií je víc, hledejte info na stránkách výrobců, stáhněte si demoverze a uvidíte :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 3. 2006 14:50
Prosím poraďte mi Vy všichni znalý z praxe :-). Pokud vedete X klientům účetnictví např podvojko předpokládám, že používáte comp. Máte zakoupenou licenci programu a můžete tento program používat pro oněch X klientů??? Děkuji Vám za vaše rady...je to tu super!!!
Díky Ondra