Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 3. 2006 18:06
Prosím jak byste postupovali?
Podnikatel - ŽL na výškové práce, výdaje % z příjmů , mi mezi doklady přinesl i fakturu, na které stojí, že nakoupil od tenisového klubu vybavení /sítě, skříňky a nevím co všechno/, aby toto za půl roku prodal jinému tenis. klubu, který byl teprve založen a kde je jednatelem. V době nákupu nebyl ještě klub založen, tudíž to nemohli koupit rovnou. faktura na nákup i prodej je vystavena na stejnou částku. Jak jsem vypozorovala, v tenis. klubu jsou docela zmatky a tak bych radši transakci někde v daňovém přiznání fyzické osoby - výškové práce - uvedla - snad dle § 10, když na to nemá živnost a jednalo se o jednorázovou koupi a prodej s výsledkem 0.
Děkuji za Vaše názory.