Re: Prosím paní JiřinuH.!!!!
Jestli jí vycházely bonusy měsíčně, zůstanou jí,nebude nic
vracet. To by musela, kdyby podávala sama přiznání.
Jinak poučení z toho vyplývá( nic ve zlém), ale vy pak nebudete ta hodná paní účetní za to, že jste to myslela pro ni dobře a vyvinula iniciativu v jejím zájmu.Dobře to dopadlo :),opravu ještě stihnete.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
14. 3. 2006 9:32
Paní Jiřinu, prosím, poraďte mi:
zaměstnankyně u nás nastoupila v 10/2005. Dala jsem jí vyplnit prohlášení, kde napsana, že chce uplatňovat dceru. Potvrzení o zdanitelných příjmech si ale nedonesla. V lednu vyplnila v prohlášení, že chce zúčtovat mzdy. Respektive přišla s tím, kde "to" má podepsat, já se jí zeptala, jestli opravdu chce provést zúčtování. Odpově'd: Já tomu nerozmím asi jo. Její potvrzení o zdanitelných příjmech jsme se šéfem sháněli my. Pak jsem udělala vyúčtování a zjistila jsem, že nemá dostatečné příjmy na daňové zvýhodnění na dítě, ale provedla jsem teda zúčtování a tím pádem tí byly strženy daňové bonusy. Teď na mě řve, že jí nikdo nic neřekl, že jsme ji měli dostatečně poučit a je strašně naštvaná. Mám jí zúčtování zrušit a sladit výplaty 03 a 04/2006? Chápu, že je sama s dítětem, ale její jednání je dost drsný.
Děkuji moc.