Re: Srážka ze mzdy!!Prosím pomoc :-((
Pozor! Pokud to není soudní exekuce, zaměstnanec musí se srážkami souhlasit!
Re: Srážka ze mzdy!!Prosím pomoc :-((
Banka by Vám měla k tomu poslat smlouvu o tom, že při případném nesplácení souhlasí se srážkami ze mzdy, kterou s ní uzavřel při sjednávání půjčky. Pokud s nic takového nesjednal, nic mu nesrážejte, ať si to z něho dostanou sami. Ale myslím, že to určitě budou mít s ním sjednané. Pokud té exekuci nebudete rozumět, napište. Mně to vyšlo na srážku 3864 Kč.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
14. 3. 2006 11:16
Prosíííím všechny hodné a šikovné lidičky, jsem úplně zmatená. Dostala jsem dopis z GE Money Bank, že náš zaměstnanec je v prodlení svého závazku vůči bance. Má uzavřenou smlouvu o úvěr. Jeho závazek je vůči bance 54.406,69 Kč. Při výpočtu srážek mám postupovat dle ustanovení části šesté, hlavy druhé zákona č. 99/1963 Sb., občasnského soudního řádu. Prohledala jsem vše na internetu, zadala i na www.vyplata.cz nezabavitelné částky, ale když to chci zkusit spočítat sama, vůbec netušim jak k tomu dojít a kolik teda můžu měsíčně zaměstnanci strhávat. :-((( Chtěla bych tomu porozumět.
Také nevim jestli čistou mzdu počítat z posl. čtvrtletí nebo jako průměrnou čistou mzdu ?? Zaměstnanec v lednu 2006 měl čistou mzdu 14.339,-, jinak má 92,- na hodinu.
Předem děkuji za trpělivost a pomoc.