Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
14. 3. 2006 13:54
dobrý den, prosím o váš názor.
Jsme firma, která přešla z fyzické na právnickou a to od 1.3.06.
Dnes mi přišel zaměstnanec ať mu vyplním potvrzení příjmu pro banku za účelem úvěru, kde mám vypsat čistý měsíční příjem za poslední 3 měsíce a přůměrný za rok. Krom jiného datum nástupu do práce atd. Správné by asi bylo vyplnit formulář jako u nového zaměstnance, popřípadě uvést pravděpodobný výdělek s nějakým komentářem od nás, když má od 1.3.06 novou smlouvu. Nebo se chovat jako že převod nebyl a vyplnit to klasicky, nebo vystavit ještě jedno na ten příjem co byl na fyzickou?
Nechci mu nijak uškodit, protože jako novému zaměstnanci mu asi banka nevyhoví ačkoliv u nás pracuje 3 roky a má 15tis.čistého
díky za váš názor.