Problém s pojišťovnou viníka autonehody

• (neregistrovaný)

26. 6. 2014 21:57

Dobrý den všem, kteřá čtou tuto zprávu. Rád bych se dotázal na autonehodu, která proběhla před dvěmi a půl lety, značně poškodila můj zdravotni, i psychický stav, dva a půl roku jsem nebyl schopen normálně pracovat a fungovat, být s přáteli, ..... tyto problémy následující dobu bdou zřejmě pokračovat. Pojišťovna vyníka se snaží zbržďovat proces zpochybňováním zpráv lékařů, které jasně říkají, že můj stav je děsný po psychické, i fyzické stránce. Rád bych se ale zeptal na jinou věc a to aplikaci nového občanského zákoníku a to na starou pojistnou událost.
    Zatím neproběhl poslední soud ze 3, na kteréím by mělo dojít k vysouzení největší částky za trvalé následky atd.
    Je možnost použít nový OZ na starou pojistnou událost vyníka a požadovat tak mnohem vyšší částku za préblémy, které v současné době lékaří ohodnotili na více než, 3M?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 26. 6. 2014 22:00

Michal (neregistrovaný)

Rád bych se ještě omluvil za případné chyby v mnou psaném textu. Po nehodě jsem ztratil dlouhodobou paměť a ta mám problémy prakticky se vším, co jsem zvládal.

• 30. 6. 2014 8:34

Eva Maňáková (neregistrovaný)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).