Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
26. 6. 2014 21:57
Dobrý den všem, kteřá čtou tuto zprávu. Rád bych se dotázal na autonehodu, která proběhla před dvěmi a půl lety, značně poškodila můj zdravotni, i psychický stav, dva a půl roku jsem nebyl schopen normálně pracovat a fungovat, být s přáteli, ..... tyto problémy následující dobu bdou zřejmě pokračovat. Pojišťovna vyníka se snaží zbržďovat proces zpochybňováním zpráv lékařů, které jasně říkají, že můj stav je děsný po psychické, i fyzické stránce. Rád bych se ale zeptal na jinou věc a to aplikaci nového občanského zákoníku a to na starou pojistnou událost.
Zatím neproběhl poslední soud ze 3, na kteréím by mělo dojít k vysouzení největší částky za trvalé následky atd.
Je možnost použít nový OZ na starou pojistnou událost vyníka a požadovat tak mnohem vyšší částku za préblémy, které v současné době lékaří ohodnotili na více než, 3M?