Re: zdaneni sluz vozu a predkupni pravo
*** Daň je Vám strhávána proto, že používáte cizí auto pro soukromé účely a vzniká Vám tím nějaká výhoda. Výhoda je oceněna cenou auta. Pokud Vám někdo umožní používat auto "horší" bude i cena za užívání nižší. Žádné jiné nároky Vám z toho neplynou ***
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
16. 3. 2006 0:35
pouzivam sluzebni auto i k soukromym ucelum, z platu je mi strhavana dan z ceny auta a zajimalo by mne zda mam nejake zakone predkupni pravo pokud firma to auto prodava ? Popřipadě jine vyhody.A co když po dvou letech prechazim do sesterske spolecnosti a mam dostat jine auto v horsim stavu ... i kdyz jsem na stavajici platil dva roky dan ..branim se tomu, pripadne mi to unfair, diky