Re: daňový doklad
Já jsem věděla za co to je,ale nevěděla jsem od koho to je abych mohla vystavit daňový doklad.A teď ho po mě po tak dlouhé době chtějí.Zaregistrovali se k nám školy na základě vyplněné přihlášky a zasílali poplatky v této částce.A já jsem na vyžádání buď vystavovala faktury nebo čeklala až se ozvou a budou chtít doklad.
*** Ale Vy to máte přiznáno a odvedeno. Tak bych jim k tomu ten doklad vystavila ***
Ale to vypadá divně,když DUZP bude ještě v březnu 31.12.2005.Já si to přeci nemohu zahrnout do číselné řady v letošním roce ve vystavených fakturách,když jsem o tom účtovala v roce 2005.To bych musela vystavit s datumem 31.12.2005 a to už nejde když mám uzavřený rok 2005
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
16. 3. 2006 18:29
Prosím o radu, v roce 2005 nám bylo na účet posláno 90Kč,bylo to za nějakou registraci.Jenomže já jsem nevěděla kdo to poslal,takže jsem odvedla DPH a zdanila.Teď se mi po 2, měsících ozvala škola,že potřebují daňový doklad.Jak mám reagovat.Přeci nemohu vystavit daňový doklad skoro na konci března s DUZP 31.12.2005? Už mám uzavřené účetnictví a hotové a odevzdané DP. Co s tím?poradíte