Mělo by stačit ze střední školy, protože pokud jste přijat ke studiu na VŠ po úspěšném složení maturity, jste během prázdnin pořád studentem střední školy. Pokud by to ale byl problém, protože ve škole nikdo není, já bych se spokojila s maturitním vysvědčením a potvrzením o ZÁPISU na VŠ.
Děkuji za odpověď, možná bych upřesnil, že nejsem nucen dodat potvrzení o studiu. Spíš by mě zajímalo jestli mi sleva na poplatníka 2070 vyřeší 1500 kč na dani nebo přesto musím dodat potvrzení o studiu? Nevydělám totiž více než 10 000 měšíčně a týka se mě akorát daň z příjmu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
17. 7. 2014 22:23
Dobrý den,
snad mi někdo bude schopen odpovědět.
V květnu jsem odmaturoval a nyní jsem přijat na VŠ. V červnu jsem podepsal smlouvu DPP v jedné firmě a nyní potřebuji dodat prohlášení + potvrzení o studiu. Budu potřebovat jak ze střední tak z vysoké školy potvrzení nebo jak?
Děkuji