Eseróčko na kamaráda

• (neregistrovaný)

24. 7. 2014 9:40

Dobry den.

Do nedavna sem byl OVSC vedlejsi a zamestnan musel jsem ale vstoupit do insolvence ovsem to znamenalo zrusit OVSC a pravnik tvrdi ze nemuzu byt ani jednatelem S.R.O.cka. Domluvili sme se z kamaradem, kteremu muzu duverovat diky dlouholete zkusenosti ze tedy on zalozi S.R.O.. Jak to pak udelat abych mohl za nej jednat a on nemusel vazit jezdit desitky kylometru kuli kazdemu podpisu a ja nemusel priznavat soudu (insolvenci) kdyz trebas na dohodu si vezmu neco z vydelku. Premyslel jsem ze vetsinu vydelanych penez necham sedet na uctu spolecnosti a budu si vybirat jen kdyz budu potrebovat tak ze mezi sebou udelame dohodu o provedene praci a jednoduse pockam az mi skonci insolvence a pak se necham zapsat jako spolecnik S.R.O. coz by melo i sve plus v tom ze az vstoupim jako spolecnik a budu se moct venovat podnikani opet naplno budeme mit nejake financni prostredky. Jen poznamenam ze jsem stale zamestnan a zustanu co nejdele to pujde i kdyz uz mi zkonci insolvence a budu spolecnikem S.R.O.cka dokud to budu casove stihat. Premyslel jsem take ze by mohla pritelkyne byt majitelem S.R.O.cka nez me skonci insolvence ovsem dle toho co jsem cetl by zase byl problem z materskou dovolenou. Tudis poradte me nekdo jak to udelat spravne tak abych ja mohl provozovat svoji cinost byt by to bylo jako S.R.O. nekoho jineho. Sidlo by sme meli v Praze provozovnu pronajatou od obce nekde tady v okoli za pakatel. Ted me jeste napada jak je to z tichyma spolecnikama? Musel bych priznavat vydelek i tak?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).