Re: dodaneni zasob pri zmene z FO na SRO
Změna FO na SRO není vůbec možná. To jsou dva naprosto odlišné způsoby podnikání. Pokud jste jako FO skončil a založil SRO, musíte se zásoby SRO buď prodat, nebo jako nepeněžitý vklad a daňově tento stav zásob musíte vypořádat jako FO, ale ne po dobu 9 let. To platí při přechodu z DE na účetnictví.
omlouvam se uvedl jsem to spatne,samozrejme se jedna o prechod z DE na PU.
je v DP kolonka pro toto?
dekuji a jeste jednou se omlouvam
Pokud jste přešel na vedení učetnictví od 1.1.2006 budete dodaňovat až v daňovém přiznání za rok 2006. Dodanit musíte nejenom zásoby, ale i případné pohledávky v ceně bez DPH. Doporučuji Převod daňové evidence na vedení učetnictví od J. Duška. Dá se objednat na www.grada.cz. Také mám firmu, která letos přešla na PÚ a tato publikace mi pomohla.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
18. 3. 2006 10:40
od 1.1.2005 podnikame jako sro. na dodaneni zasob mame 9 let.to jsem take zjistil. kde v DP tuto pomernou cast uplatnim? ktera kolonka?
predem velice dekuji
Jarda P.