potřebuji radu ohledně směrování mé budoucí kariéry. Jsem čerstva absolventka VŠE a přes výběrová řízení jsem dostala nabídku práce jako asistent auditora nebo finanční controller. Nevím se rozhodnout. Máte někdo zkušenosti s danými pracemi jaké jsou plusy, mínusy? Co práce obnášejí .. Budu vděčná za jakoukoliv radu. děkuji alena
asistent auditora záleží kde ... velká čtyřka (KPMG, EY, PwC, Deloitte) to je otročina, ale za dva roky už člověk dostane slušný plat a pozici ... pokud to vydrží ...
U malé firmy je to víc o znalostech, ale taky občas nemá kam postoupit.
ne není to bdo napovím ti je to větší Francouzka firma asi již budeš vědět ;) ale slyšela jsem, že hodně větších firem po roce propusti hodně nováčku. Tak nevim jestli nezkusit spíš controlling...
27. 7. 2014 13:13
Dobrý den,
potřebuji radu ohledně směrování mé budoucí kariéry. Jsem čerstva absolventka VŠE a přes výběrová řízení jsem dostala nabídku práce jako asistent auditora nebo finanční controller. Nevím se rozhodnout. Máte někdo zkušenosti s danými pracemi jaké jsou plusy, mínusy? Co práce obnášejí .. Budu vděčná za jakoukoliv radu. děkuji
alena