Re: Silniční daň 2005-opožděně
xxxxxxxxxx
Informovala jsem se na FÚ - jedná se o tisícinu denně z částky, která měla být zaplacena. Pokud jste stále stejný Pavel jako o kousek níže, tak pokud jste začal vůz používat v dubnu 2005, počítalo by se Vám penále od 15.7., kdy měla být zaplacena záloha za 2. čtvrtletí 2005. Jinak by se něco ohledně penále mělo najít v zákoně o správě daní a poplatků, je určitě tady na "záložce v zákonech",... a počítalo by se do dne, kdy zaplatíte, tzn. čím dříve, tím méně /tedy lépe/.... mějte se..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
21. 3. 2006 10:31
Dobrý den, jsem 1.rokem OSVČ a chci si uplatnit cest.náhrady za soukr.vozidlo v účetnictví, ale nezaplatil jsem silniční daň. Stačí když podám přiznání k SD za 2005 nyní (tedy opožděně s příp.penále), nebo se k tomu musím i zaregistrovat-nestačí pouze přiznání?
Díky Pavel