****** Dopravní nehoda PROSÍM ******

• (neregistrovaný)

21. 3. 2006 13:47

Dne 6.3.jsem měla dopravní nehodu ,jako spolujezdec seděla jsem za řidičem v os.atě.Řidič náklaďáku na semaforu nezastavil a zezadu nás naboural-byla to jeho vina.Pracoví neschopnkost mám vystavenou zpětně, mám poraněnou krční páteř,neurolog trval na pracovní neschopnosti.Na co si mam dát pozor, co mohu požadovat od pojišťovny.Díky moc!!!

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 21. 3. 2006 14:16

Ilona (neregistrovaný)

Re: ****** Dopravní nehoda PROSÍM ******
      **
      koukam, ze se ptate jiz podruhe.... je tedy nevim, co presne potrebujete slyset, ale zda se mi to jako "normalni" uraz, nejsem v tom kovana (ale jednou mi taky pojistovna platila uraz) ale rikam si, ze vas mozna potesi alespon mala rada nez zadna:

osetrujici lekar by vam mel napsat zpravu (pise se az po ukonceni neschopnosti), kde napise jak dlouho jste se lecila, jestli jste byla na rehabilitaci, jake byly komplikace (pripadne) apod. a vy ji donesete na pojistovnu, se kterou mate uzavrenou urazovou pojistku a pak cekate, na kolik vam to oceni a kdy vam poslou penize... nic jineho s tim asi neudelate

• 21. 3. 2006 16:08

evča (neregistrovaný)

Díky za odpověď, pořádně nevím co chci vědět.Zdali s tím bude mít nějaké problémy ten řidič, který to zavinil.A také nevím,co mohu požadovat od pojišťovny.Někdo mi říkal,že mohu požadovat i rozdílmezi výplatou a tím co dostanu za pracovní neschopnost.Já mám urazové pojištění, ale asi budu požadovat z pojistky řidiče.
      Ještě jednou Dík!!!*Evča*

• 21. 3. 2006 17:02

Jiřka (neregistrovaný)

Já si myslím, že to můžete požadovat jak na tom řidiči, který nehodu zavinil, tak ze svého soukromého pojištění, pokud to máte ve smlouvě. Z jeho povinného havarijního pojištění se hradí nejen škoda na autě a dalších věcech toho poškozeného, ale také půjčovné auta, když máte svoje rozbité, bolestné a náhrady související s úrazem při nehodě.
      A kromě toho máte své úrazové pojištění a musíte si přečíst, na co všechno jste jste ho uzavřela a co tedy můžete uplatnit.

• 21. 3. 2006 17:52

Evča (neregistrovaný)

Díky za odpověď,majitelem poškozeného auta je naš řidič-auto je na odpis,už ho viděl pojišťovák.Já jsem měla pouze rozbitý mobi.
      Ještě jednou Dík!!!*Evča*

• 11. 10. 2010 16:35

www.zarizeno.eu (neregistrovaný)

Dobrý den,
      Chcete získat odškodnění po dopravní nehodě?
      Rychle a bez poplatků.
      Potřebné informace naleznete na :
      www.zarizeno.eu

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).