Re: Potřebuji poradit, změna zdravotní p
česká národní není zatím žádná riziková...pokud zubařka doporučuje a doplatek bybyl velký,změnila bych...myslím,že můžete 1x za rok,když tak se vrátíte...pokud vím,v lékárně dostanete léky bez a nebo s doplatkem bez ohledu u které jste pojišťovny,protože výši úhrady stanoví ministerstvo všem pojišťovnám...takže asi bych se domluvila se zubařkou..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
22. 3. 2006 16:32
Byla jsem u zubařky ta mi řekla, že potřebuji nějaké korunky, udělala 1 otisk na půl chrupu a zaplatila jsem 300,-.Následně mi řekla, že pokliže nezměním pojišťovnu " jsem u vojenské" tak si buď poplatím, nebo do toho nejde. Doporučila "českou národní". Náš lékař řekl,že jemu je to jedno a v lékárně mi řekla kamarádka, že by to nedělala. Tak prosím co mám dělat.Jsem důchodce.