Re: Fakturace První novinové společn.Pra
Neměla jsem v ruce horší fakturu, než jsou ty jejich. Protože se mi nechce dělat složité zápočty, ke každé faktuře si připnu papír, na kterém mám spočítanou tabulku DPH. Vezmu základ daně z faktury mínus základ daně z dobropisu atd. Ve finále mi to musí sedět na zaplacenou částku. Jen nepřehlédněte bonus za včasnou úhradu, pokud tam tedy je, ten odečítám v nulové sazbě.
Paní Evo, také tedy účtujete trafiku, nemáte tam prodej kuponů MHD? A nejlépe v podvojku, potřebovala bych poradit s účtováním.
Ne, trafiku naštěstí neúčtuju. Ty nešťastné faktury mám u jednoho knihkupce, který prodává noviny ve svých prodejnách jako doplňkové zboží k těm knížkám. Kupony MHD tam nemá, takže k nim se nebudu vyjadřovat, lovila bych jen z hlavy nějakou teorii a nemuselo by to být dobře. Radši se na ty kupony zeptejte jako na novou otázku a dejte to přímo do nadpisu, určitě vám někdo poradí z praxe.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
22. 3. 2006 17:29
Dobrý den, podělí se někdo o zkušenosti se zaúčtováním faktur této společnosti? (DE) Mám na mysli vazby vzájemných zápočtů dobropisů a bonusů za včasné placení.