Re: Komerční banka vyzvídá
>>>Dnes jsem byla vyjímečně na pobočce pro novou kartu.
>>>A chtěli po mne doplnit údaje:
>>>
>>>- dosažené vzdělání
>>>- pracujete ve veřejné správě
>>>a podobně.
>>>Musela jsem se smát co všechno je potřeba k vedení
>>>účtu. Ono jim nestačí že jim svěříte peníze. Chtějí
>>>si
>>>nás monitorovat čím dál víc.
>>>Tak jsem je zabrzdila a nic neřekla. Nakonec se mi
>>>omluvila, že to musí a že to tedy vše proškrtne. Oni
>>>se
>>>zachvíli budou ptát i na četnost styků a sex.
>>>zaměření
>>>!?!? Takže nejen FÚ bude mít přehled ze SZM, ale i
>>>KB,
>>>zda jste ty peníze mohl vydělat vzhledem k dosaženému
>>>vzdělání.
>>To je síla.
Znáte film "Demolition Man" se Sylvestrem Stalonem??? To bylo takové hezké sci-fi, které předpovědělo,že to nebude dlouho trvat, kdy kromě psů budeme mít čip taky my lidé a .... ani nedomýšlím....
>
>A odvaha. To si myslí že jsme idioti.
.... a bezkontaktni sex? ..... bylo to v tomto filmu, ze?
cipovani lidi prijde, je to jen otazka casu ..... a ti "nahore" nam budou jeste tvrdit, ze je to pro nase dobro a v zajmu nasi bezpecnosti a svetoveho miru (pasy a jine doklady se totiz daji falsovat :-)
Já jsem zase byl v ČSOB ohledně kreditní karty (usmrkaných 10000,- limit) a přestože jsem jejich klientem již od existence Banky Haná) a mám tam pravidelné příjmy jako hodinky, tak chtěli 2 doklady totožnosti, které si ofotili atd. Měl jsem z toho dost špatný pocit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
23. 3. 2006 18:14
Dnes jsem byla vyjímečně na pobočce pro novou kartu.
A chtěli po mne doplnit údaje:
- dosažené vzdělání
- pracujete ve veřejné správě
a podobně.
Musela jsem se smát co všechno je potřeba k vedení účtu. Ono jim nestačí že jim svěříte peníze. Chtějí si nás monitorovat čím dál víc.
Tak jsem je zabrzdila a nic neřekla. Nakonec se mi omluvila, že to musí a že to tedy vše proškrtne. Oni se zachvíli budou ptát i na četnost styků a sex. zaměření !?!? Takže nejen FÚ bude mít přehled ze SZM, ale i KB, zda jste ty peníze mohl vydělat vzhledem k dosaženému vzdělání.