Re: DOBROVOLNÁ REGISTRACE BUDE...
Sláva!!! Ta nenápadná registrace úplně postačí, aby měl každý jistotu, že si svoje příspěvky píše sám :-) Komu to nevadí, že se někdo podepisuje jako on, tak v pořádku, je to každého věc. Jinak je to tady skvělé, nevadí mi ani ostřejší výměna názorů, je to taky k něčemu dobré.
Evo M., to vaše přáníčko o těch daních si dám příští rok jako novoročenku, jestli dovolíte :-) J.F.
Janě F.
Jano F., klidně si to dejte na novoročenku i na vizitku, autorská práva na to nemám :-)) Já to svým klientům přeju každý rok a oni mi vždycky odpoví, že ty malé daně záleží na mně :-))) /jako kdybych byla nějaká kouzelnice/ Pak se na mě líbezně usmějou, pronesou populární větičku "Já vám věřím, vy si s tím určitě NĚJAK poradíte" a odjedou na hory, na golf nebo kamkoliv... a mně zase zůstane jen ta bolavá hlava plná paragrafů :-))
>>Dobrý den všem!
>>
>>Dobrovolná registrace účastníků diskuzního fóra bude.
>>Bude i přechodné období, kdy dostanou příležitost k
>>registraci dlouhodobí uživatelé. Pravděpodobně budou
>>i
>>určití moderátoři z řad uživatelů, ale to musím ještě
>>domyslet, abyste si mi tu nepozabíjeli...
>>
>>Neslíbím Vám však kdy to všechno bude. Sám na to teď
>>nemám čas a i kolegové dělají na velkých zakázkách,
>>které se mají během jara odevzdávat.
>>Přemýšlím i o možnosti různých forem zobrazení téhož
>>fóra, aby mimo stromu bylo možné zobrazit třeba
>>podobu
>>ála Živě.cz.
jako ICQ ? to by bylo bobrý:-)))
>>
>>Zatím Vás prosím, udržujte si trochu důstojnosti a
>>nenechávejte se strhnout ke zbytečným bitkám. Copak
>>opravdu potřebujete na každou poznámku reagovat?
>>Moudrý se
>>nenechá vyprovokovat...
>>
>>Robert Haken
>
>ta poslední věta je docela trefná....:-))))) já se
>nechám vyprovokovat, takže přiznávám......:-))))
Re: ještě návrh
Mně je úplně jedno, kdo tady bude dělat moderátory. Já se o místo moderátora neucházím. Pro mě je důležité, aby pár rozumných jedinců mazalo nekvalitní příspěvky jedinců, kteří umějí jen rýpat, urážet, hádat se... a přitom nikomu neporadí. Takové příspěvky tady opravdu nemusí být.
Tohle je právě těžké, Evo M. - to by musel být génius se spoustou času, aby to posuzoval. Někdo třeba jen řešení naznačí vtipně mezi řádky a kdo chce, tak pochopí, kdo nechce nebo nechápe, tak se naštve a smazal by to. Já bych mazala jen opravdu výjímečně vulgární urážky a to ještě jen v případě, že k nim není připojený věcný argument :-))) J.F.
Ta pravidla tam platí (a dodržují se - zrovna před pár dny tam byl jeden dobrák bannován). Přesto (jak můžete zjistit) jsou ty diskuse dost živé a zajímavé. Toleruje se odklon od konkrétního tématu (pokud to ještě souvisí se zaměřením fóra), toleruje se sem tam nějaké to ozvláštnění nebo OT. Netoleruje se chování, které je tu běžné, není problém s nicky (bez registrace můžete psát příspěvky, ale nepodepíšete je). Toleruje se občasný prudič, netoleruje se někdo, kdo chodí *jenom* prudit. Netolerují se (většinou) posty typu "prosím, urgent", "co s tím" nebo "dotaz" a to funguje automaticky, protože je málokdo čte. Já osobně takto označené příspěvky nečtu ani tam, ani tady.
A hlavně - pravidla jsou tam jasně daná a nikdo si nemůže stěžovat, že o nich nevěděl.
btw: docela mě překvapily zdejší názory na (ne)spravelivé mazání příspěvků. Věřte, že to není takový problém - dá se to rozlišit velice jednoduše, chce to jen čas a pozornost (vím, o čem mluvím). A časem to vyšumí, protože nikdo se nebude obtěžovat zanášením diskuse svinstvem, když bude vědět, že se to tam dlouho neohřeje.
No, aspoň bych si nemusela lámat hlavu rébusy jistého anonyma - je to nesmysl, provokace, nebo se za tím skrývá nějaká hluboká myšlenka :-)? Rozhodl by to za mně moderátor, chudák :-)
K těm názvům - když napíšu dotaz věcně a konkrétně, tak mi třeba nikdo neodpoví. Když napíšu "prosíííím zachraňte mi život" tak si toho třeba někdo všimne :-) Já ta pravidla znám, ale v praxi to občas funguje jinak.
A poznámka do třetice - nevěřím tomu, že sem někdo chodí úmyslně provokovat, někdy je prostě někdo zahnaný do defenzívy a to lidi reagují jinak, než obvykle. J.F.
>Dobrý den všem!
>
>Dobrovolná registrace účastníků diskuzního fóra bude.
>Bude i přechodné období, kdy dostanou příležitost k
>registraci dlouhodobí uživatelé. Pravděpodobně budou i
>určití moderátoři z řad uživatelů, ale to musím ještě
>domyslet, abyste si mi tu nepozabíjeli...
>
>Neslíbím Vám však kdy to všechno bude. Sám na to teď
>nemám čas a i kolegové dělají na velkých zakázkách,
>které se mají během jara odevzdávat.
>Přemýšlím i o možnosti různých forem zobrazení téhož
>fóra, aby mimo stromu bylo možné zobrazit třeba podobu
>ála Živě.cz.
Neuvažujete o nějakém prefabrikátu typu phpBB? Ale to by byla škoda dosavadní práce...
>
>Zatím Vás prosím, udržujte si trochu důstojnosti a
>nenechávejte se strhnout ke zbytečným bitkám. Copak
>opravdu potřebujete na každou poznámku reagovat? Moudrý se
>nenechá vyprovokovat...
Člověk je jen tak silný jako to, co ho dokáže naštvat...
>
>Robert Haken
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
23. 3. 2006 19:18
Dobrý den všem!
Dobrovolná registrace účastníků diskuzního fóra bude. Bude i přechodné období, kdy dostanou příležitost k registraci dlouhodobí uživatelé. Pravděpodobně budou i určití moderátoři z řad uživatelů, ale to musím ještě domyslet, abyste si mi tu nepozabíjeli...
Neslíbím Vám však kdy to všechno bude. Sám na to teď nemám čas a i kolegové dělají na velkých zakázkách, které se mají během jara odevzdávat.
Přemýšlím i o možnosti různých forem zobrazení téhož fóra, aby mimo stromu bylo možné zobrazit třeba podobu ála Živě.cz.
Zatím Vás prosím, udržujte si trochu důstojnosti a nenechávejte se strhnout ke zbytečným bitkám. Copak opravdu potřebujete na každou poznámku reagovat? Moudrý se nenechá vyprovokovat...
Robert Haken