Re: výdaje paušálem
>Vedu DE. Jsou zálohové faktury, které jsem uhradil v
>závěru roku 2005 daňovým výdajem 2005?
jsou
Musím je
>vykazovat někde na daň.příznání zvlášť
ne
a mají vliv na
>uplatnění výdajů paušálem?
nějak špatně položená otázka nebo nechápu - buď si je dáte do výdajů tak jako všechny ostatní daňové výdaje v tom roce a neuplatňujete paušál, nebo uplatníte paušál a tam už je obsaženo vše (kromě pojistného)
Re: výdaje paušálem
Děkuji za vysvětlení.
V závěru jsem svoji otázku špatně formulovat. Myslel jsem na to, když je zálová faktura třeba uhrazena v 2005 a týká se služeb, které
budou provedeny a vyúčtovány v 2006.
Není mi jasné, zda jsou zaplacené a nevyúčtované zálohové faktury považovány v daňové evidenci za pohledávky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
25. 3. 2006 11:19
Vedu DE. Jsou zálohové faktury, které jsem uhradil v závěru roku 2005 daňovým výdajem 2005? Musím je vykazovat někde na daň.příznání zvlášť a mají vliv na uplatnění výdajů paušálem?