Re: POHODA - pomozte mi !- pro Lenku
Májo, asi něco děláte špatně.
Příjde Vám fa na 31 000Kč.Tak zadáte nezahrnovat dopřiznání DPH-kód PN. Potom zadáte celkovou částku 31 000Kč!!!!!! a dále zadáte samovyměření DPH z částky, kterou máte již zadanou a to je 31 000Kč. No a poté si najedete do Interních dokladů a tam již uvidíte zd=31 000Kč a DPH= 5890Kč.
Re: POHODA - pomozte mi !- pro Lenku
Moc vám děkuji Lenko, prosím vás, mohla byste mi ještě poradit jednu věc. Vystavila jsem fa za zprostředkování na Slovensko za 2380 SKK. Místo plnění je v ČR. Rozúčtování je 2513,04 + DPH 287,48 Kč. Prosím vás, na kterém řádku to bude v daň.přiznání. Přiznávám, že účtuji jen velmi krátce a mám ještě mezery. Díky moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
27. 3. 2006 7:23
Přišla mi fa ze Slovenska za poradenství v celkové částce 31000,-Kč. Vypočetla jsem z této částky DPH, takže mám rozúčtované :
základ daně 4 950,-
DPH 26 050,-
Jak to mám udělat, abych měla částku DPH na ř.230 a taky na 330, nevím si rady. Díky moc