Re: Dodatečné DP x SP a ZP
pri dodatecnem priznani (z duvodu prechodu na %) zustavaji prehledy za r. 2004 nezmeneny;
za rok 2005 vyndate ten prijem za uz zdanenou pohledavku ze zdanitelnych prijmu pro DP, ale v prehledech pro SP a ZP vam zustane (takze za rok 04 a 05 vam nebudou sedet prijmy v DP vs. Prehledy prave o tuto pohledavku)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
28. 3. 2006 9:52
Dobrý den, prosím o radu, letos jsem přecházela na výdaje % a dělala jsem za rok 2004 dodatečné. Ale vůbec nevím, co s touto pohledávkou vzhledem k přehledům pro pojišťovny- někdo říká, že ji musím zahrnout do příjmů za r. 2005, a pak je zase názor, že to tam nepatří, protože se částka daňově nevztahuje k r. 2005. a sociálce mi nikdo nebere telefon. Jak z toho ven?