Re: Jak získáváte klienty??
>Jak získáváte klienty kterým vedete účto??? Dáváte si
>inzerát na net či kontaktujete jednotlivé firmy?? Díky
>za inspiraci...snad mě nebudete brát jako konkurenci
>ale jako kolegu :-)
>
>Děkuji všem ano i Vám co neodpovídáte a jen to čtete
>:-)))
Inzerát v místním tisku. Doporučení od známých a klientů.
Re: Jak získáváte klienty (OT)
Tak za tohle moc děkuji, také jsem postižená a manžel mě dodnes považuje za blbečka, který naletěl - snad po tomhle trochu zmírní svůj názor :-)
Ještě dodatek - jak tak účtuji klienty, kteří také naletěli, nějak žádnou úsporu nevidím - mám místo jedné faktury dvě, součet se mi zdá vyšší, než býval a navíc 2x poštovné a u některých účetních co nemají paušál i platba za zaevidování dokladu navíc.J.F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
28. 3. 2006 11:26
Jak získáváte klienty kterým vedete účto??? Dáváte si inzerát na net či kontaktujete jednotlivé firmy?? Díky za inspiraci...snad mě nebudete brát jako konkurenci ale jako kolegu :-)
Děkuji všem ano i Vám co neodpovídáte a jen to čtete :-)))