Re: životní poj.a odpočet !!!
teď jsem se setkala s případem,kdy pojišťovna vydala potvrzení : poj.vydává potvr. pro možnost uplatnění odp.zapl....dle §15odst.10............., a pod tím tučně psaná poznámka : ve smlouvě k níž se toto potvr. vydává NENÍ poj.částka pro případ dožití PEVNĚ SJEDNÁNA, v případě dožití se vyplácí kapitálová hodnota........................
poj.nemá charakter pevně sjednané částky pro případ dožití dle § 15 odst.10.
************* tak teď nevím, připadá mi to jako potvrzení vydané dle §, a zároveň se pojišť.tučnou poznámkou kryje.....nebo to chápu špatně?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
28. 3. 2006 16:19
Mohu uplatnit odpočet nejen u životního pojištění, ale i u kapitálového živ.poj. Nebude to bráno už jako nadstandard?
Děkuji