Re: Registrace firmy k daním - kde zjist
Díky za tip na zajímavou stránku... je tam ledacos, ale bohužel to, co potřebuju, jsem tam nenašla :-(
To ano, ARES znám. Jenže tam nezjistím, k jakým daním jsou či nejsou registrovaní. Zjistím tam jedině DPH (pokud jsou plátci), ale ostatní daně ne - nezjistím třeba příjmovku, darovací daň, závislou činnost atd. Potřebuju to zjistit i u nepodnikatelských subjektů.
Tak to nevím, jestli vůbec něco takového existuje - na netu. Z ARESu se dá zjistit, jestli má zaměstnance, v tom případě je přihlášen k dani ze závislé činnosti, a pokud má ŽL musí být přihlášen i k dani z příjmů. Jediné, co tam nezjistíte je silniční daň.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
29. 3. 2006 8:45
Prosím, lze někde na internetu zjistit, k jakým daním je subjekt registrován a jestli je vůbec registrován na FÚ? Vím jen, že lze zjistit, zda je plátce DPH. Ale co ostatní daně? Mám tady totiž bordeláře, kteří netuší, jestli jsou vůbec registrovaní a případně k čemu. Dá se to zjistit jinak než tím, že ze sebe udělají na berňáku blbce? Samozřejmě mi neukázali žádná lejstra, z nichž by se to dalo vyčíst :-(
(Takoví klienti jsou fakt POKLAD... jen zakopat :-))