Re: zneuziti ditete
Navštivte Policii ČR Službu kriminální policie a vyšetřování, případně Okresní státní zastupitelství a podejte trestní oznámení pro podezření ze spáchání tr.činu pohl.zneužívání podle § 242 tr.zákona.
no prave - oni o tom vsude pisou, delaji se rozbory, ankety apod. ale vzdycky v dobe, kdy o tom zakonu hlasuje snemovna - kdyz pak zakon neprojde, tak se o tom ani nezmini (nebo v lepsim pridade napisi pidiclanecek..)
Jinak ten prispevek mi pripada trochu pofiderni ... (nechci to zlehcovat, ale pripada mi to, ze pise hrzeny pritel...:-/
mě taky. takže, pokud je to zhrzený přítel: starej se chlapče o svý, tímto ji nezískáš.
jestli rodiče: vše záleží na výchově, a ne na zákonech.
ať to píše kdokoliv: pokud se nejedná o zneužití v pravém slova smyslu, ublížíte jí i jemu. a bude vás možná nenávidět.
i za tu cenu chcete "spravedlnost a trest"?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
3. 4. 2006 14:47
co mam delat kdyz chci zjistit neco o tom kdyz chci podat trestni oznameni na kluka kteremu je 19 a te holce 14 spali spolu chtel bych to oznamit co mam delat