Re: jasně že jo už to tu proběhlo!!!
V současné době přemýšlím o tom, do jaké míry je mojí povinností to oznámit všem, kdo se letos mihli mou kanceláří a mají na přehledech pro rok 2006 tu starou částku :-((( Nakonec za rok ten rozdíl nebude tak velký, ani z toho možná nebude penále, co říkáte? Nejvíc bych protelefonovala já, taky času :-((( J.F.
Re: jasně že jo už to tu proběhlo!!!
Jsme ve 3. tisíciletí - a co takhle hromadný e-mail nebo SMS přes Kubik SMS DreamCom?
Re: Pro Elén..
Kubík funguje na Vodafone zadarmo,
na Eurotel zadarmo, ale má jen 60 znaků
a na T-Mobile přes T-zones /pozor, ne přes SMScz!!/ 20 SMS měsíčně zadarmo, když máte SIM kartu, další po 3 Kč. My jsme si dobili za 200 jednu starou T-mobil kartu a hlídáme si, aby to bylo jen těch 20 SMS/měsíc.
Celkově nám Kubík+Skype šetří měsíčně pěknou sumičku.
Pro Ilonu - ano, Kubík funguje :-)
Ano, Kubik stále funguje, používám ho denně :-) Pokud ho chcete používat bez placení za sms, tak je to takto:
* na Oskara/Vodafone bez problémů a stále
* na Eurotel je omezení sms do 60 znaků (ale pro stručné sms lze užívat, případně jich holt napíšete víc)
* na T-Mobile musíte mít k dispozici simkartu T-Mobile (aspoň s Twistem), pak máte k dispozici zadarmo měsíčně 20 sms přes internet, další jsou zpoplatněny sazbou dle vašeho tarifu
Pokud smskujete hodně, lze si zakoupit kredity do nějaké sms brány a posílat smsky z Kubíka (lze snadno nastavit), většinou ty smsky vyjdou levněji než z mobilu, o pohodlí ani nemluvě :-)
Pro zájemce - info o Kubík SMS Dreamcom je tady
http://www.dreamcom.cz/index_kubik.php
(Nejsem dealer, jen spokojená uživatelka)
Re: Jak pracovat levou rukou?
Zlomil mi člunkovou kost na pravé ruce, sádra 3 měsíce, ale to je detail, stejně je to můj miláček :-) Spíš hledám způsoby, jak pracovat jen levou rukou. Myš je nalevo blbá, ale jde to, horší jsou čísla na klávesnici - to je člověk celý přetočený a bojím se aby to neodnesla záda. To jsou ty slasti OSVČ - být zaměstnanec, tak marodím, ale za nás tu práci prostě nikdo neudělá :-( J.F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
4. 4. 2006 10:18
Víte všichni o změně od 1.4.2006, že se zvedá min.vyměř.základ pro OSVČ, kteří platí minim.pojistné? Zvedá se z 1.218 na 1.272,-