Re: ještě Lidce program
Je to asi opravdu o tom, kdo je na co zvyklý. Vzhledem k tomu, že jsem absolvovala kurz účta, tak mi připadá lehčí účto. Lépe se v něm orientuji, když jsem si ho s pomocí vyzkoušela. Pohodu jsem si stáhla v demoverzi. Asi ten program je lepší, když to píšete, ale já se v něm neorientuji tak rychle. Pořád jsem na vážkách. Vzhledem k tomu, že jsem si zde přečetla spoustu názorů a spousta jich byla kladných i na účto, asi ho zvolím. Budu účtovat zatím jen mému taťkovi, který začíná, nebude to nic velkého. Jsem na mateřské, takže volím také s ohledem na cenu programu. Každopádně děkuji za Váš názor.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
5. 4. 2006 18:12
Nechci jen propagovat POHODU, každý program je nějaký a hlavně dobrý je ten, který znáte!!!!! Pohoda má jiný způsob ovladání , a zaúčtování ! Je to skutečně síla zvyku ! Ani jsem neřekl , že UČTO NEUMÍ VYHLADÁVAT !!! Jen v Pohodě je to snaší a přehlednější , umí též ukládat výběry ale ja na každem kdo si co vybere . Nejlepší je , když se koukne na oba programy a vybere si sama . Sklady v Pohodě se mě osobně zdají být velice pěkné a přehledné proti účtu. A k dotazům , jen tolik že , když napíši meil dnes večer ,a není to zrovna špek ! , tak druhý den mám odpově'd .Pracuji v ní 5 let a neustále nacházím jednoduší ovládání. Jinak přeji šťastnou ruku !!!! Vašek