Re: Posudková komise OSSZ
vlastně ani nic ,jen to znova všechno před váma přečtou a budou se ptát co se změnilo od posledního vyšetření a buď vám slíbí ČID nebo vám řeknou že to nevadí a pošlou vás do práce
já jsem marodila skoro rok ,střídavě po nemocnicích se zádama
nemohu sedět delší dobu a pracuji v administrativě a to je pro mě hrůza vydžet v jedné poloze a na komisi mi řekli ,že pracuju v teple tak do práce ,musela jsem jít na žl abych si mohla sama určit kdy a jak co budu dělat a to jsem ani o ČID nežádala.
prostě záleží na nich jestli vám ho dají nebo ne jsou to "páni situace" hodně štěstí"
---
Paní Jano,děkuji Vám za odpověď.Jak píšete, je to asi opravdu jenom v jejich rukách,takže uvidíme.Já taky pracuji v kanceláři, ale nemarodím, podstoupila jsem operaci ucha v roce 2002,od roku 1987 hromadu hospitalizací na odborných klinikách a všech bez výsledku,ba naopak,sluch se mi stále ztrácí.Musím nosit sluchadlo,bez něho nerozumím vůbec. Přeju Vám hodně zdraví.
držím vám palce a věřím ,že najdete hodnoty života ,lásku a porozumění i ve vašem omezení sluchu pořád si říkejte jsou na tom lidi i mnohem hůř i když to asi není jednoduché ,hodně štěstí
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
6. 4. 2006 8:10
Prosím,máte někdo zkušenost,co po mě budou chtít na posudkové komisi, ke které jsem dnes pozvána, jelikož žádám o ČID z důvodu oboustranné ztráty sluchu ? ( vpravo 73,4% a vlevo 68,8%).Veškeré zprávy od mého odborného lékaře tam mají doloženy.Děkuji.