Re: špatné konečné stavy
FAP - k 31.12. je od min. účetní daný stav - ale když jsem firmy obvolala pak mi řekly jiné stavy k 31.12.......podle účetní např. nebylo zaplaceno od jedné firmy 10faktur, ale když jsem firmu kontaktovala řekli mi, že je nezaplacených jen 6....
no, jak to chapu ja tak uhrada/neuhrada faktur je celkem prusvih - to totiz ovlivnuje zaklad dane.... takze bych nejspis zjistila, jaky je skutecny stav a udelala dodatecne priznani (poud predchozi ucetni zatajila / nezohlednila nejakou uhradu faktury FAP, tak vlastne firme dobrovolne zvysila zaklad dane.... u FAV naopak...)
mno daň přiznání je podané...a jak zjistím skutečný stav - to musím za celý rok 2005 zase obvolat firmy a poprosit o vyjetí salda (bo jak se to jmenuje) a jen z toho můžu udělat daň přiznání? já tomu přiznání totiž moc nerozumím :o/
ta účetní - dneska jsem jí to šla dát, ať na to jukne -ale ona neřekla ani popel...tak nevím
firma je čtvrtletní plátce DPH - má na tohle taky ten její špatný konečný stav nějaký vliv? Nebo prostě jen pracuju se svým čtvrtletím ...
chjo - mě z toho asi picne :o(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
7. 4. 2006 10:14
prosím - asi teda Ilonu :o) o radu
přebírám DE od loňské účetní - až min. týden mi dala podklady ...
Já začínám, ale už teď vidím u ní chyby - prostě jsem obvolala firmy a ty mi zdělily jiné konečné stavy k 31.12 než ona mi předala - co s tím? Já jí to odnesla, ale nebyla příjemná a pochybuju, že se se mnou ještě bude bavit......