Re: Faktura z EU - prosím o radu
Děkuji za odpověď. Na něco podobného se ptal i nějaký tazatel na SAGITU a tam také někdo sděloval něco o 15. dni v měsíci v němž bylo zboží pořízeno. Prosím, vím , že se to tohoto případu netýká, ale jak si to mám vysvětlit. Můžete mi uvést nějaký příklad? § 25. Děkuji za ochotu.
Děkuji za odpověď. Na něco podobného se ptal i nějaký tazatel na SAGITU a tam také někdo sděloval něco o 15. dni v měsíci v němž bylo zboží pořízeno. Prosím, vím , že se to tohoto případu netýká, ale jak si to mám vysvětlit. Můžete mi uvést nějaký příklad? § 25. Děkuji za ochotu.
To je obrácený případ, kdy nemáte fakturu ale zboží už došlo. Např. zboží došlo 10.2.2006, je 15.březen a faktura ještě nebyla dodavatelem vystavena - k 15.3.2006 musíte přiznat daň na výstupu. A až budete mít fakturu můžete si uplatnit daň na vstupu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
11. 4. 2006 9:04
Prosím jak mám proúčtovat přijatou fakturu z EU.
Záloha byla v EUR uhrazena v únoru 2006, daňový doklad vystaven 31.3.2006. Zboží ještě nemáme, příjde během příštího týdne. Jedná se mi hlavně o Přiznání k DPH za měsíc březen 2006.
Děkuji všem za odpověď.