Re: Jak odstoupit od smlouvy na dobu urč
Smlouva by měla obsahovat podmínky. Podmínkou určitě je, že internet bude fungovat. A také určitě obsahuje podmínku - za jakých okolností může být smlouva zrušema před vypršením doby určité.
Dobře si ji pročtěte a písemně ji vypovězte s uvedením veškerých úkonů, které jste učinil, abyste mohl internet užívat a odvolávek na podmínky smlouvy - rovněž bych to považovala za důvod k neuhrazení poplatku. Všechno jim to popište - můžete také zvolitformu Podání - stížnosti a poslat to na ředitelství - samozřejmě doporučeně - můžete také přidat poznámku, pokud Vám nevyhoví - můžete tento případ medializovat. Nedejte se.
Jakou máte podepsanou smlouvu na připojení:
- podle jakého zákona(občanský, obchodní zák.)
- podle jakého paragrafu toho zákoníku
- je ve smlouvě ustanovení o možnosti odstoupení?
napište,zkusím poradit.
smlouvu mam podepsanou na dobu určitou a to na dva roky s využitím zvýhodněné ceny modemu.Dnes jsem volal na zákaznické centrum t-mobile a řekli mi že si mám prostudovat všeobecné podmínky společnosti t-mobile.Tam se píše že poskytovatel nezaručuje že účastník vždy dosáhne připojení k síti a nedostatečné pokrytí signálem pouze na některé části území ČR nezakládá právo účastníka odstoupit od účastnické smlouvy.Také se ve smlouvě nepíše o garantované rychlosti připojení.
ne neměl.Před podpisem smlouvy jsem měl modem doma na odzkoušení.Rychlost jsem na obchodě nahlásil 0,5 až 1,8kb/s.Pracovnice T-Mobile mi řekla že je to optimální rychlost přes GPRS.Jelikož nemám žádné zkušenosti,smlouvu jsem podepsal.Nikdy předtím jsem net neměl.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
11. 4. 2006 9:42
Dobrý den,chtěl bych poradit jak mám postupovat při odstoupení od smlouvy na dobu určitou a to na 2 roky,kterou jsem podepsal u T-mobile na poskytování služeb internetu.Internet mi nefunguje protože nemám u nás na vesnici jejich signál.Poslal jsem písemnou žádost o ukončení smlouvy z důvodů nepřipojitelnosti k internetu.Po několika telefonátech s technikem od T-mobilu mi i on sám zdělil že zde nemám signál.Přesto mi T-mobil nevyšel vztříc a žádost zamítnul,s odůvodněním že mám smlouvu na dva roky,tedy na dobu určitou a tudíž nelze odstoupit.Platím 830kč měsíční paušál za něco co nelze používat a ani to nepoužívám.Poraď te mi jak mám dál postupovat.Děkuji moc.Jaroslav Jiroušek Čistá.