Re: silniční daň - EURO3 a více
Dobrý den,
připojím se do diskuse
prosím chci si jen ujasnit sazbu silniční daně.
Máme také nákladní vůz N1 a nejsem si jista z jakého údaje mám vycházet: v techn.průkaze je celk.povolena hmotnost1935/1935, a pak celková povolená hmotnost jizdní soupravy.3035/3035 Nevím jestli spadáme do sazby 2400,- nebo 3600,- , nápravy 2-1 přední.děkuji
Re: silniční daň - EURO3 a více
Dá se tato vyhláška někde jednoduše vyhledat? Na stránkách ministerstva jsem zatím neuspěla.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
12. 4. 2006 7:42
Prosím o radu - kde bych našla tabulku, které normy splňují úroveň EURO3 a vyšší?
Naše služební auto má v techničáku: Směrnice EHS/ES č. 2003/76B.
Pokud jsem dobře postupovala, v přiznání za rok 2005 spadala do EURO 4 (dle tabulky u přiznání) = byla sleva 66 %.
Letos by byla dle mého názoru sleva 48 % (dle zákona). Jen bych si potřebovala ověřit tu skupinu EURO - ta tabulka v zákoně není.
Postupuji dle vašeho názoru správně? Mám letos nárok na slevu 48 %? Jedná se o vozidlo kategorie N1, roční sazba 3600 Kč, sleva 48 % = čtvrtletní záloha bude 468 Kč.
Děkuji za názory.