Re: prosíííím - srážk.daň+vyúčtování
Moc tomu nerozumím, ale pokud jste mu měsíčně vypláceli 1000Kč, měli jste mu tuto částku ponížit o 15%srážkovou daň tj.150Kč, čistá mzda 850,-Kč. Ani ta výše daně 1228Kč mi nesedí.
Vyúčtování srážkové daně podejte i teď, pokud nepodáte, stejně Vás FÚ vyzve - pokud jste k této dani přihlášeni.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
12. 4. 2006 9:53
Mám nejspíš problém.Prosím podaďte.
Nezisková organizace vede podvojné účetnictví. Má na dohodu zaměstnance, ten dostal za rok 2005 11000,-Kč (každý měsíc kromě prosince 1000,-Kč). My jsme odvedli daň 1228,-Kč.
Teď nevím, jak to vyřešit, nepodala jsem ještě vyúčtování srážkové daně a ani nevím, jak to udělat. Nejspíš budu muset udělat opravné daň.přiznání, protože tam jsem uvedla mzdy 11000,-Kč dle výdajového dokladu, ale tak to přeci není ?!?!?
Poraďte mi, prosím, jak to vyřešit.Moc děkuji