Re: Kontrola na živnost.úřadě
měl jsem kontrolu na ŽL vydaný před 3 měsíci, uvodní slova kontrolorky byla-není to na udání -můj závěr -bylo to na udání.Kontrolovala to, co má ŽÚ v náplni - zda dělá a fakturuje pouze ty činnosti na které má vydané ŽL. Problém byl např: Fakturuji Vám za provedené práce na akci rodinný dům .....
Správné znění musí být : Fakturuji Vám za provedené truhlářské práce na akci .... Vyžádala si vyjádření z firem u kterých fakturoval -jakou práci a na jakých akcích opravdu vykonával. Protože nebyl žádný problém rozešli jsme se s úsměvem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
12. 4. 2006 15:37
Prosím o názor,kontrola na živnostenském úřadě je vždy na udání??Pán,kterému dělám účetnictví má kontrolu,a nejsem si vědoma,že by podnikal nějak v rozporu se živ.zákonem,nekrátí tržby,poctivě odvádí.Napíšete mi názor?Děkuji a ještě nač mám být připravena???Mám za sebou kontroly na FÚ,atd.ale živnostňák mi připadne silné kafčo :(