Re: Dá se to ještě zachránit?
Měla jsem podobný problém, když předchozí účetní mému novému klientovi neudělala SZM, které by pro ně bylo mnohem výhodnější. Volala jsem na FÚ a tam mi sdělili, že dostali pokyn z FŘ, že SZM, které nebylo podáno do 31.3.2006 (příp. plná moc DP) již nelze podávat.
Trošku mne to zaskočilo, neboť SZM je vypisováno do klasického DAP, kde jsou i možnosti podání opravného i dodatečného DAP a nikde není uvedeno, že to neplatí pro SZM. Tak teď uvažuji, zda do toho jít, či nikoliv.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 4. 2006 9:43
SZM - omylem bylo podáno jen přiznání za manžela. Může se dodatečně podat přiznání za manželku? Děkuji