Re: nejlepší firemní účet
Zdarma vám nikde nic nedají. Vaše služby by museli platit ostatní
klienti. Vy byste pro někoho dělal zdarma?
E-banka něco takového nabízela, ale musí vám tam pravidelně chodit určitý obnos. Koukněte na jejich stránky. Ale předpokládám, že si to vyberou jinou formou.
Před rokem jsem velmi důkladně zkoumal nabídky všech bank a vyšla mi nejlépe Raiffeisen Bank. Před půlrokem sice zdražila příchozí platby, ale pořád je to myslím dobrá volba....samozdřejmě záleží na tom co přesně chcete využívat a v jaké míře.
Ebanka nabízí zdarma vedení účtu pokud jde o fyzickou osobu a nepodnikatelský účet a přijde vám na něj 15 tis. Kč měsíčně. to už v reklamě ovšem neřeknou (jó nemusíš nemusíš ale musíš). My eBanku máme, a je podle mě nejdražším podnikatelským účtem snad kromě Citibank. Na druhou stranu má velmi krátké lhůty pro provedení transakcí, přehledné a hlavně nejbezpečnější internetové bankovnictví vůbec. Jako jediná tuším nabízí každou položku certifikovat unikátním kódem. dost levná je ČS.
eBanka
Používám firemní účet u eBanky a v případě, že na účet přijde v základním programu 45.000,-Kč, je vedení zdarma (stačí "protočit" i peníze např. z osobního účtu). Poplatky jsou běžné, najdou se levnější i dražší, já jsem s eBankou velmi spokojen - Internetbanking mají stále bezkonkurenční.
Re: eBanka
Způsob ovládání, možnosti přihlášení, rychlost zpracování transakcí, přehlednost, provázanost s uvěry, termínovanými vklady, zřizování produktů on-line. Těžko se to popisuje, vyzkoušejte sám.
Pro mě je Internetbanking jedním z nejdůležitějších kritérií, pro někoho to může být zbytečnost. Vyzkoušel jsem i jiné (KB, ČSOB), doteď mám paralelně ještě Sporožiro, necítím se zaujatý, jsem jen prostě u eBanky spokojený ... samozřejmě snížení poplatků bych uvítal, kdo ne? Tím však nechci říci, že eBanka je bez vad na kráse.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
15. 4. 2006 18:41
Dobrý den,
můžete mi doporučit nějaký dobrý firemní účet u nějaké české banky?
Zakládám právě firmu.
Samé balíčky.... kdo se v tom má vyznat.
Nebo je to úplně jedno.
Potřebuji účet v české měně. 99% transakcí bude přes homebanking nebo internetbanking. Takže optimální by bylo zdarma vedení a zdarma poplatky za převody.
Díky za radu.