Re: Prosím pana Emila ještě jednou doda
Omlouvám se, dlouho jsem u bedny neseděl. Bohužel je to tak, jak jsem psal v původní odpovědi. Částka měla být v dohadných položkách roku 2005. Faktura přijde na nákladový účet, proto dodatečně daňové přiznání bude dobře podat. Logika říká, že by se nemělo nic dít, protože vlastně státu jste daň odvedla o rok dříve. Ale za dva roky může přijít ouřada, který bude chtít kontrolovat jenom rok 2005 a to, že položka zvýšila daň o rok dříve, ho nebude zajímat a v roce 2005 ji vyloučí z daňového základu. Že podnik vykáíže ztrátu, je výsledkem celé opravy a nedá se nic dělat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
17. 4. 2006 21:11
Ještě jednou žádám o pomoc.
Pustila jsem se do oprav a jedná se přímo o vystavenou fakturu na nájemné:Datum vystavení 10.01.2006, UZD:31.12.2005,splatnost 25.1.2006. Když podám pouze dodatečné DPH a dám faktury do nákladů teď? Je to možné???Nebo teda udělat i dodatečné DPPO,čímž se mi firma dostane do ztráty(před zdaněním).
Už zmatkuju....Díky Budu čekat na odpověď