Re: rozpočítání elektřiny
- první variaanta - Vzala bych si spotřebu v domácnosti před zavedením sklárny a navýšila o spotřebiče, které tam jsou nyní a nebyly před zavedením sklárny
- druhá varianta vychází ze skutečného stavu spotřebičů v domácnosti a předpokladu jejich využití a skutečného stavu el.spotřebičů ve sklárně a jejich využití - (každý spotřebič má na výrobním štítku uvedeno, kolik spotřebuji kW za 1 hodinu)
- třetí varianta je vlastně odhadem - např. domácnost 10% a sklárna 90%. Nechala bych si to určit a podepsat podnikatelem a mám jednoduchý návod na propočet.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
18. 4. 2006 10:16
Poradil by mi někdo prosím, jak postupovat u podnikatele, který má rodinný dům a provozovnu (sklárnu) na jeden elekroměr? Jak prokazatelně tento náklad rozpočítat?? Děkuji všem.